Gå til innhold

Christal bigtit


smili

Anbefalte innlegg

Ble anbefalt, på det groveste, av en som ikke er representant for politiet :roll:

Fantastiske store naturlige bryster.

Vinnende vesen m godt humør. Kasper, el Jesper, fikk her i overflod, av det han må og det som han behøver. Så han slapp å røve, bortsett fra litt sivil ulydighet, som et pek til myndighetene. Perfekt owo, to cumshots på 30min, ikke helt perfekt gfe, da hun var noe profesjonell, men her ikke nødvendigvis negativt, da hun åpenbart likte det hun drev med. Ingen sylfide, men ikke feit, bare mye deilig kvinne. Stort timeglass :roll: Alt dette til 800kr, røverkjøp, mente han. Får håpe politimester bastian ikke ødelegger buisnessen til disse to flotte ugarske jentene, som virket selvstendige og komfortable. Vennina var forsåvidt enda penere(se link), men usikkert om hun leverer like entusiastisk...

  • Like 1
Lenke til kommentar

Valdress da.., jaja, trenger jeg hjelp m en skurtresker kan jeg jo spørre deg :roll:

Linken til vennina er i annonsen til Christal.

Nei selvstendig er vel ingen, da de flys hit av Ryanair o.l. Samtlige pimpes av realescort.

Men når du er 25år gammel, drar hit gang på gang og ser ut til å trives i jobben, velger kompisen til Jonatan å tro at det er økonomiske vanskeligheter i Ungarn som driver henne og ikke direkte tvang.

Magefølelsen hans var hvertfall god her.

Nordmenn har visst blant verdens beste rykter, blant gledespiker hevdes det..

Trist for de at myndighetene våre tvinger de over på mindre trygge markeder.

  • Like 1
Lenke til kommentar

Hahaha flere faktisk.... Men den som gjerne ønsker det får gjøre egen research... og finne ut selv. Synes ikke dette er stedet å drive å dele info. på den måten av grunner alle her vil forstå.

  • Like 1
Lenke til kommentar

Hva er det du mener med uselvstendig Markeeny?

Min mening med selvstendig var at de så ut til å være her av fri vilje og var komfortable med situasjonen.

Vil tro de fleste jenter bruker organisatorer, da det letter arbeidet.. kan vel og bedre sikkerheten, både mot politi og annet pakk :mrgreen:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Hahaha flere faktisk.... Men den som gjerne ønsker det får gjøre egen research... og finne ut selv. Synes ikke dette er stedet å drive å dele info. på den måten av grunner alle her vil forstå.

tullete kommentar.

jeg har besøkt mange jenter fra Ungarn i løpet av årene, ...og blitt kjent med en del av dem...ingen av dem har vært tvunget eller menneskehandlet....jenter som er her for å tjene penger fordi det er vanskelige tider økonomisk der de kommer fra trenger ikke at selvgode og selvtilfredse nordmenn skal gjøre "research" om dem.

  • Like 1
Lenke til kommentar
  • 4 months later...

Christal var et svært hyggelig bekjentskap. Venninnen Jasmine var også tilstede i leiligheten. Pen dame som har fått en noe negativt omtale her inne.

Christal og Jasmine har en svært hyggelig pris for begge. Faktisk er det to for prisen av en norsk!

Men, er de to bare alminnelige venninner eller "venninner"? Kun en dame på hver side synes ikke å være verdt merprisen, mens et lesbisk show i virkelighetens verden pirrer litt, en god del faktisk. Noen som vet hva en eventuell kunde kan vente seg av de to sammen?

Lenke til kommentar
  • 5 months later...

Jeg hadde et deilig møte med Christal i ettermiddag og må bare si jeg støtter all skryt hun har fått her. Det virker som hun trives med jobben og definitivt ikke presses til dette. Engelsken hennes er også veldig god. Fikk også et herlig syn da jeg skulle gå og Evitha kom spaserende naken gjennom stua. For en utrolig kropp! Neste gang frister det å besøke begge to :-) Evitha snakker ikke så bra engelsk, fikk jeg inntrykk av.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Evitha snakker ikke så bra engelsk, fikk jeg inntrykk av.

Litt feil uttale på noen ord (sier "blewjob" og ikke blowjob), men ingen problem å kommunisere med henne. Bra dame.

  • Like 1
Lenke til kommentar

Besøkte Evitha.

Bilder stemmer greit.

Christal [bilder stemmer] satt i telefonen med en annen kunde som kom inn døra så fort jeg var i sengen med Evitha. Da måtte hun Evitha ut og møte han. Ikke aner jeg hvorfor. Følte meg litt klein der jeg lå naken på ryggen og skyvedør sto litt på gløtt.

Etter 2 minutter var hun tilbake og stupte på med owo. Men det var så rett på sak at det var vanskelig å få fart på junior.

Null innlevelse.

Her er det bare tøm og røm virker det som.

Mulig Christal er et bedre valg.

Lenke til kommentar

Christal kjenner jeg ikke til. Ikke helt det jeg tiltrekkes av, så jeg kommer nok aldri til å møte henne.

Jeg har vært hos Evitha ved to anledninger, begge gangene var hun alene i leiligheten. Første gang var meget bra. Andre gang var det tydelig at hun hadde mange kunder den dagen, både fordi hun sa det og fordi hun brukte veldig mye glidemiddel. Men jeg gikk ut døra glad og fornøyd fordi kjemien var bra denne gangen også.

  • Like 1
Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...