Gå til innhold

Skal vi la fillene fyke litt?


Gjest kanon

Anbefalte innlegg

http://www.ba.no/nyheter/kriminalitet/bergen/66-menn-tatt-for-sexkjop/s/5-8-502427

Kopierer så 2 kommenterer i fra denne saken.

1: .  Den er så stygg den saken i Bergen; politiet inviterer med seg TV2 på raid og ringer opp på et massasjeinstitutt og ber om tjenester der kvinnen som svarte telefonen nesten ikke snakker norsk og svarer ja uten å skjønne hva hun ble spurt om. Og så har politiet razzia med TV2 på slep. Pr jippo fra Bergenspolitiet og så går de ut i etterkant å hevder at de har reddet ressurssvake kvinner. Fordi de ikke snakker norsk eller engelsk. Hvor mange norske migranter i Thailand behersker thai - eller engelsk?

2:. Det som skjer når du blir kontaktet av politiet der vil de påstår at du er mistenkt for å ha kjøpt sex. Du blir nå dratt inn til forhør. Der får du en påstand, riktig eller feil, det bryr politiet seg ingenting om. Alt står ferdig skrevet på deres pc, du skal kun bekrefte dette. Politiet er kun interessert i at du skal tilstå, spiller ingen rolle hva du har gjort eller ikke gjort. Du får følgende to valg. Enten godtar du politiets påstand eller de kommer hjem til deg og beslaglegger alt du har av elektronikk i huset for å finne bevis på at du har kjøpt sex. De utferdiger en tiltale enten de finner ut at du har kjøpt sex eller ikke og drar deg til retten. Du får nå ei bot på 25000 til 30000 pluss saksomkostninger. De underretter din arbeidsgiver og de har journalister til stede i retten som skal rapportere dette offentlig, helst med ditt navn. Du får beskjed om at de enda ikke har tapt en eneste sex sak. Godtar du demmes påstand får du strafferabatt, de holder dette helt diskre så du ikke får andre problemer. Glem det. For uken etter så får kona de hele saken i posten i en A 4 konvolutt med politiets logo og stempel. Nå koster det virkelig penger! Så går der en tid og du får innkallelse pr post med politiets logo og stempel at du skal inn til DNA og fingeravtrykk og bilde som de har i fra før. Erfaringen som er høstet er. Ikke husk noe, ikke nekt men du kan ikke huske dette forholdet. Skaff deg en advokat NÅ, ikke om ei uke men NÅ. En advokat får du bruk for en gang i livet uansett. Politiet viker fort unna om de har en svak sak. Uansett. Politiet rævkjører deg om du har kjøpt sex eller ikke og de ser helst at ditt ekteskap ryker. De er ikke interessert i noen form for diskresjon eller rettferd. Kun å få en statistikk. Men husk at Venstre LOVET at loven skulle vekk i denne Stortings perioden. Har de gjort noe? Nei, ikke en skitt.

Lenke til kommentar

Moralen i dette er at massasjeinstituttene må fjerne alt biologisk etter et besøk. Håndklær må rett på vask og papir brennes om mulig eller i toalettet. Kondomer må helst ikke brukes eller oppbevares på massasjeinstituttet. Ha med selv og ta slikt med deg ut eller destrueres for der sikrer politiet seg dna til seinere bruk eller for å ta den som allerede er i registret. Alle de 66 er nå enten i registret eller på tur inn dit. Hvordan skal en få oppdratt thaidamene til dette? Jeg tar dette ( har alt gjort det ) med de thaistedene jeg kjenner. Gjør du det samme. 

Lenke til kommentar

At politiet på forhånd har bestemt seg for hva du har gjort riktig eller galt, er slett ingen nyhet. Uansett hva du vil si, si det til en advokat først. Svar aldri på spørsmål fra politiet uten at du har sikret deg:

1. Advokat
2. Om det dreier seg om regnskap, din revisor/regnskapsfører
3. Opptak av avhøret.

Dessuten: Nekt å la deg avhøre om du ikke er 100% frisk og klar i toppen.

Norsk politi og rettsvesen er ikke noe bedre enn i andre land. Kanskje ikke verre - men det er sannelig ille nok.
 

Lenke til kommentar
32 minutter siden, kanon skrev:

Ha ha. Bare vent til de bestemmer seg for å ta deg.

Godt sagt! En kamerat av meg, stor og kraftig, med helskjegg, ble i sin tid stoppet og dratt brutalt ut av bilen, fikk på håndjern og brakt til politistasjonen under sterke protester. Først der ble det klart at de hadde tatt feil person - han passet tilfeldigvis til et signalement på en helt annen. Men det tok ham et par timer å overbevise dem. Fikk han en unnskyldning? Nei, selvfølgelig ikke. Han hadde altså flaks.

Lenke til kommentar

Du har uansett ikke plikt til å forklare deg i avhør, enten som vitne, mistenkt eller siktet. Dersom du blir truet til å forklare deg begår politiet lovbrudd, et eventuelt vitnemål vil dermed forkastes av retten. Få samtalen tatt opp på bånd, eller ha jurist til stede. Det enkleste er uansett å ikke bryte loven, enten man liker loven eller ikke.

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...