Gå til innhold

Monica


hotellgjest

Anbefalte innlegg

Da har sønnen til navoev vætt innom denne

http://www.realescort.eu/ads/41878/monica

Først ble det.mye tull med at ingen svarte da han var på lokasjonen. Han hadde allerede gått flere kvartaler da tlf ringte og hun beklaget det hele. Det var såpass troverdig at han valgte å gå tilbake. Damen som møtte han falt veldig i smak, men der sluttet også moroa. Overlevering av et par laken og så var racet på å få ut lasten igang. Maste om at han måtte komme etter fem min allerede. Dette var nedtur og han bestemte seg for å kolde tilbake så lenge som mulig. Frenetisk runking gjorde at skuddet gikk av etter ca 20 min. Så var sjargongen " one hour one time" som ikke stemmer med annonsen engang. Hvis du har etpar laken som det ikke er så nøye med kan du bli kvitt dem der. Nabosønnen skal ikke tilbak og anbefaler alle å skygge banen her.

Lenke til kommentar

Jeg var innom henne for ett eller to år siden. En time ble nesten en hel time, to runder ble gjennomført og hun var gjennomgående serviceinnstilt. Kanskje det har endret seg nå?

Ihvertfall er det provoserende å avslutte etter en runde når annonsen er tydelig på at du kan komme "unlimited". Lærdommen må være alltid å forsikre seg om antall runder både over telefonen og ved oppmøte, men før betaling skjer.

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...